In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus, ben ik genoodzaakt anders te werken dan u gewend bent. Conform de richtlijnen van het RIVM om zo min mogelijk contact met elkaar te hebben, zal ik de 1-op-1 afspraken daarom zoveel mogelijk via beeldbellen door laten gaan. De groepsbijeenkomst tot en met 6 april komen te vervallen.

In geval van life gesprekken hanteer ik het volgende protocol:
We schudden geen handen, houden 2 meter afstand van elkaar en de tafel, weegschaal, deurkrukken etc. worden na elk bezoek gereinigd. Ook zorg ik ervoor dat er voldoende tijd tussen 2 afspraken zit, waardoor u niet gezamenlijk in een ruimte hoeft te wachten.

In deze onzekere en vreemde tijd is het belangrijk extra goed op uw gezondheid te letten. Gezond eten met voldoende groente en fruit zorgt voor een betere weerstand. Graag ondersteun ik u daarbij opdat u en uw gezin in de gezonde leefstijlflow kunt blijven. Gezondheid eerst! Daarbij is een gezonde leefstijl van overgroot belang.